010 - 33 00 321 info@servicepumpen.se

AVLOPPSrens

FÅ EN KOSTNADSFRI fuktmätning!

AVLOPPSRENSNING

Vi utför en avloppsrensning när du har stopp i avloppet eller när du vill göra en underhållsrensning.

Stopp i avloppet är något vi alla förr eller senare råkar ut för. Det kan bero på att föremål fastnar i vasken eller duschbrunnen vilket slutligen leder till att det svämmar över. Stopp i avloppet drabbar de flesta av oss och oftast vid olägliga tillfällen.
Ett tecken på att man behöver rensa sina avlopp är att vattnet börjar rinna undan saktare i handfat, golvbrunnar och vask. I duschen kan man även märka av en unken lukt.
För att åtgärda detta så finns det som tur är olika hjälpmedel och metoder för att få vattnet att rinna igen och bli av med stoppet. Kemiska och frätande propplösare som kaustiksoda eller lut är absolut ingen bra lösning. Dessa frätande medel kan orsaka skador både på människor och även själva rören.
Oftast görs avloppsrensningar när skadan redan är skedd. Men en förebyggande avloppsrensning förhindrar att smuts och avlagringar får fäste i rören och minskar också risken för mögelbildning

KÖK

Eftersom man sköljer av tallrikar, bestick och annat i vasken så ökar detta beläggningar i röret och fett som har samlats under många års tid kan sitta som sten.

TVÄTTSTUGA

Det samlas mer än vad man tror när tvättmaskinen tömmer sitt vatten: Hår, tvättmedel, sköljmedel och en massa textilfibrer som tillsammans blir till en ”kletig” massa i röret vilket leder till stopp

BADRUM

Stopp i badrummet uppstår oftast i duschen. Hud- hår- tvål- och shampoorester täpper lätt till golvbrunnen vilket gör att dräneringen ej fungerar som den ska.